Ιστορίες Επιτυχίας

  • 22/04/2016

    Κρητική Σπιρουλίνα

    Η Κρητική Σπιρουλίνα παράγεται στο Ρέθυμνο, από το Γιώργο Μαραβελάκη, σε συνεργασία με τον Δρ. Ιωάννη Τζοβενή (βιολόγο και γραμματέα της Ελληνικής Φυκολογικής Εταιρείας).

    Εκμεταλλευόμενοι τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες της Κρήτης για την παραγωγή Σπιρουλίνας οι δύο άντρες φιλοδοξούν να παρουσιάσουνε στην αγορά ένα προϊόν αντάξιο της φήμης και της ποιότητος πού χαίρουν τα κρητικά προϊόντα παγκοσμίως.

    Γιατί Σπιρουλίνα Κρήτης;

    Η αποξήρανση της γίνεται 100% με φυσικό τρόπο
    Η αποξήρανση της Σπιρουλίνας γίνεται με την βοήθεια του ηλίου και το πιο σημαντικό γίνεται αυθημερόν χαρίζοντας της έτσι τραγανή και ευχάριστη γεύση.

    Είναι 100% ελληνικό προϊόν
    Παράγεται στο Ρέθυμνο Κρήτης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον πού πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την παραγωγή υψηλής ποιότητος Σπιρουλίνας.

    Πιο αναλυτικά
    Οι κλιματολογικές συνθήκες στην περιοχή του Ρεθύμνου είναι ιδανικές για την καλλιέργεια Σπιρουλίνας λόγω της έντονης ηλιοφάνειας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Ο ήλιος, το νερό, ο αέρας της Κρήτης έχουν την δική τους ξεχωριστή ενέργεια πού συμπυκνώνεται σε κάθε κόκκο της Σπιρουλίνας και αναλύεται σε θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φυτική πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά, ένζυμα και ισχυρές φυτικές θρεπτικές ουσίες.

    Η αποξήρανση της Σπιρουλίνας γίνεται με την βοήθεια της ηλιακής ακτινοβολίας και το πιο σημαντικό γίνεται αυθημερόν σε αντίθεση με τις εισαγόμενες που η αποξήρανση τους γίνεται με μηχανικά μέσα προσδίδοντας τους δυσάρεστη γεύση και μυρωδιά.

    Έτσι λόγω της φυσικής και γρήγορης αποξηράνσεως, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προϊόντα της αγοράς, έχει πολύ ευχάριστη οσμή και γεύση ενώ το χρώμα της είναι έντονο πράσινο με αποχρώσεις του μπλε (φυκοκυανίνη).

    Λόγω των ποιοτικών της στοιχείων είναι η μοναδική Σπιρουλίνα πού διατίθεται στην αγορά σε μορφή νιφάδων και καταναλώνεται απ’ ευθείας με το κουτάλι! Καλή σας απόλαυση!

    Περισσότερες πληροφορίες στο site www.spirulinakritis.gr

info

x