Κλαδικά Νέα

 • 09/11/2016

  Η Michelin και η AgroTech σε μια ξεχωριστή τεχνική παρουσίαση προϊόντος

  Η Michelin και η AgroTech, αντιπρόσωπος της John Deere για την Ελλάδα, διοργάνωσαν στις 3 Νοεμβρίου μια ξεχωριστή εκδήλωση, στον Αμπελώνα της Λάρισας, στην οποία παρουσιάστηκε η γκάμα ελαστικών για αγροτικά οχήματα καθώς και η τεχνολογική καινοτομία MICHELIN Ultraflex μέσα από μια σειρά τεχνικές προσομοιώσεις. 

  Στόχος της Michelin ήταν να ενημερώσει τους αγρότες για τα πλεονεκτήματα που τους εξασφαλίζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των ελαστικών. 

  Οι αγρότες που επισκέφθηκαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν τη δυνατότητα να δουν ελαστικά για:

  • Για τρακτέρ: MICHELIN XeoBib, AxioBib και YieldBib.
  • Για θεριζοαλωνιστικά μηχανήματα: MICHELIN CerexBib.
  • Για ψεκαστικά μηχανήματα: MICHELIN SprayBib.
  • Για ρυμουλκούμενα: MICHELIN CargoXBib.
  Επιπλέον, εντυπωσιακές ήταν οι δοκιμές που ανέδειξαν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας MICHELIN Ultraflex που επιτρέπει στα ελαστικά να χρησιμοποιούνται με ιδιαίτερα χαμηλή πίεση, συμβάλλοντας σε αύξηση της παραγωγικότητας των καλλιεργειών έως και 4 %.  Οι 80 καλεσμένοι, αγρότες από την περιοχή, είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν την τεχνολογική πρωτοπορία της Michelin ως προς την οικονομία καυσίμου και την μείωση της συμπίεσης καλλιεργειών.

  Οι προσομοιώσεις που πραγματοποιήθηκαν επί τόπου, έδειξαν ξεκάθαρα ότι τα ελαστικά Michelin μειώνουν τη συμπίεση του εδάφους κατά 5 εκατοστά και εξοικονομούν καύσιμα κατά 15% σε σχέση με ελαστικά άλλων μαρκών. Η παρουσίαση αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν από τη Michelin για τους αγρότες.

info

x