Υπηρεσίες για παραγωγούς

Το agrodata.gr αποτελεί μία σύγχρονη B2B (business to business) ηλεκτρονική πλατφόρμα, που στοχεύει στην προβολή των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος του είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους Έλληνες παραγωγούς με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στον τομέα των τροφίμων, για την επίτευξη εμπορικών συμφωνιών και να συμβάλλει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της παραγωγικής δραστηριότητας.

Το agrodata.gr δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να δημοσιεύουν εντελώς δωρεάν διαθεσιμότητα και τιμές τα προϊόντα τους, ενώ παρέχει στις επιχειρήσεις ένα ουσιαστικό εργαλείο αναζήτησης προϊόντων.


Ο κάθε παραγωγός με το username και password που δηλώνει κατά την εγγραφή του μπορεί να μπει στην προσωπική του καρτέλα που εμφανίζεται στην δεξιά στήλη του site και να διαχειριστεί τα προϊόντα και τα προσωπικά του στοιχεία. Εφόσον κάποιος κατά την εγγραφή του διαπιστώσει πως τα στοιχεία του υπάρχουν ήδη στη βάση του agrodata.gr, θα πρέπει να πατήσει στο σχετικό link που αναφέρεται στο μήνυμα και θα αποσταλεί στο email του το password για να μπορέσει να συνδεθεί στην πλατφόρμα.

Ένας άλλος τρόπος για να λάβει το password ένας παραγωγός, ο οποίος υπάρχει στη βάση μας, είναι να πατήσει το “Ξεχάσατε το password?”. Με το που θα το λάβετε στο e-mail σας, μπορείτε να συνδεθείτε στην περιοχή login παραγωγοί και να αξιοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.

Στην περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια για τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να απευθυνθείτε με mail στο [email protected]. Η υπηρεσία υποστήριξης δεν παρέχεται δωρεάν και χρεώνεται με 50€ ανά καταχώρηση. Για αλλαγές σε υπάρχουσες καταχωρήσεις το κόστος ανέρχεται στα 20€.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6944 704137.

Προβελημένοι Παραγωγοί

Πέραν της απλής καταχώρησης στη βάση δεδομένων του agrodata.gr, υπάρχει η δυνατότητα προβεβλημένων καταχωρήσεων για τους παραγωγούς που επιθυμούν να έχουν μια πιο δυναμική παρουσία στο site.

Με κόστος μόλις 120€ / χρόνο ο κάθε παραγωγός μπορεί να έχει την προσωπική του σελίδα, στην οποία θα παρουσιάζει αναλυτικά το profile, τη δραστηριότητα και τα προϊόντα του. Στις αναζητήσεις που πραγματοποιούν οι επιχειρήσεις, οι προβεβλημένοι παραγωγοί παρουσιάζονται πάντα πρώτοι στην σειρά εμφάνισης των αποτελεσμάτων.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα προβολής των παραγωγών στον ειδικό προωθητικό χώρο που εμφανίζεται στις σελίδες αποτελεσμάτων των αναζητήσεων προϊόντων, με κόστος το οποίο ανέρχεται στα 250€ / χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες προβολής στο agrodata.gr, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 2206165  ή στο email [email protected].
info

x