Υπηρεσίες για επιχειρήσεις

Το agrodata.gr αποτελεί μία B2B ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχει ως στόχο την προβολή και προώθηση των Ελληνικών αγροτικών προϊόντων και τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε ένα "εργαλείο" για τις επιχειρήσεις για να μπορούν να αναζητούν προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς ή τους μεταποιητές

Πέραν της αναζήτησης παραγωγών ή προϊόντων μέσα στην πλατφόρμα, παρέχουμε στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να δημοσιεύουν εντελώς δωρεάν ζήτηση προϊόντων, ορίζοντας την ποσότητα και την τιμή που επιθυμούν να αγοράσουν.


Ο κάθε επιχειρηματίας με το username και password που δηλώνει κατά την εγγραφή του μπορεί να μπει στην προσωπική του καρτέλα που εμφανίζεται στην δεξιά στήλη του site και να διαχειριστεί τις δημοσιεύσεις που έχει πραγματοποιήσει και τα προσωπικά του στοιχεία, στα οποία θα μπορούν να τους στείλουν σχετικές προσφορές οι παραγωγοί.

Στην περίπτωση που θα χρειαστείτε βοήθεια για τη διαδικασία εγγραφής, μπορείτε να απευθυνθείτε με mail στο [email protected]. Η υπηρεσία υποστήριξης δεν παρέχεται δωρεάν και χρεώνεται με 50€ ανά καταχώρηση. Για αλλαγές σε υπάρχουσες καταχωρήσεις το κόστος ανέρχεται στα 20€. Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2206165 .


info

x